Toepassingen

Zwembaden

Kwalitatieve zwembaden met de beste zwembadfolie

Droomt u van een eigen zwembad? Wij begeleiden  jou stap voor stap in het realiseren van een zwembad naar jou wensen . Wij nemen ruim de tijd om alle materialen samen te bekijken en de verschillende mogelijkheden te overlopen. Staan wij in voor de opbouw van het volledige zwembad vanaf putgraving, alleen de liner leggen,  warmtepomp, afdekking en andere aangekochte materialen komen plaatsen of kies je voor één van onze zelfbouw concepten?  In ieder geval staan wij graag voor u klaar om samen met jou tot een prachtig zwembad te komen met nieuwe en kwaliteitsvolle materialen.  

Ben je al eigenaar van een zwembad , maar is het aan renovatie toe? Liner, lamellen of andere onderdelen die beschadigd zijn of een volledige renovatie van je zwembad. Dan staan wij graag klaar om de gewenste vernieuwingen met jou te overlopen en je zwembad te vernieuwen of repareren. Je kan ook steeds bij ons terecht voor de aankoop van alle onderhoudsproducten en de raad in het gebruik hiervan.

Voor onze zwembaden werken wij steeds met de kwaliteitsvolle pvc liners van  ‘alkorplan 2000 ‘en ‘alkorplan 3000’, de marktleider in zwembadfolie. Vermits de waterdichtheid van een zwembad zeer belangrijk is moet men toch ook bij deze keuze even stilstaan.

alkorplan zwembadfolie logo.png

 

Deze kwaliteitsliner is 1,5 mm dik , het gelamineerd membraan bestaat uit twee lagen pvc-p(vinylplychloruur) die in het midden versterkt is met een gaas uit polyesterweefsel  en de bovenste laag is beschermd  door een laklaag waardoor hij een langere levensduur heeft, hij is langer bestand is tegen natuurlijke slijtage en slijtage door gebruik en is makkelijk in onderhoud.

Pluspunten:

  • goede stabilisator tegen warmte
  • goede UV-bescherming
  • schimmeldodend 
  • hoge weerstand tegen vlekken zoals zonnecrème, kalkafzet, organische stoffen en micro-organismen 

 

Membraan zwembadfolie:

membraan indeling zwembadfolie.png

 

Fysische eigenschappen pvc zwembadliner van alkorplan: Dikte 1,5mm. Densiteit 1,2 g/cm³ Breeksterkte 1250 N/50mm. Rek bij breuk 18%. Scheursterkte 280N. Gewicht/m2 : 1,8kg Verkrijgbaar in Zwart, Donkergrijs, Lichtgrijs, Wit, Zandkleurig, Groen, Lichtblauw, Donkerblauw. 41,25 m² per rol Renolit is een pionier op het vlak van de ontwikkeling en toepassing van de beschermende laklaag die gebruikt wordt op de RENOLIT ALKORPLAN 2000 en RENOLIT ALKORPLAN 3000 versterkte membranen. Deze laklaag beschermt uw zwembad zoals u beschermd wordt door uw huid. Dankzij deze innovatieve acryl laklaag, bieden de versterkte membranen van het RENOLIT ALKORPLAN 2000 en RENOLIT ALKORPLAN 3000-gamma de meest duurzame oplossing voor uw zwembad. Ze verschaffen niet alleen de best mogelijke bescherming tegen UV-stralen, vlekken, krassen en biologische vervuiling, maar zorgen er ook voor dat het zwembad bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Als wij de prijzen vergelijken dan zijn er goedkopere merken van folie in omloop. De ervaringen met het werken met AlkorPlan folie zijn echter dermate goed daar kan geen merk tegenop. Met een AlkorPlan foliebad bent u zeker van een perfecte waterdichte liner. Mocht er toch een ongeluk gebeuren en waardoor er een scheur  in uw bad komt doordat er bijvoorbeeld speelgoed, een bloempot of iets groots in uw bad is beland dan is het lek weer gemakkelijk te dichten doordat we met deze dikkere en kwaliteitsvolle folie werken.

De plaatsing van de liner in het zwembad gebeurt steeds ter plaatse, hierdoor zijn  bijna alle vormen van zwembaden realiseerbaar. Trappen kunnen ook in alle diverse vormen bekleed worden en de rolluiknissen worden ook  volgens de constructie bekleed. De liner wordt op maat gelast door middel van warme lucht.

Je kan kiezen voor een bekleding in een effen of een bedrukte folie. De effen kleuren vallen onder de naam Alkorpan 2000, de bedrukte liners vallen onder de naam Alkorplan 3000 (dikkere vernislaag). In dit uitgebreide kleurengamma vindt u zeker iets naar jou wens.

 

Kleurenkaart alkorplan zwembadfolie:

kleurenkaart alkorplan zwembad.jpg

 

Wij komen in de eerste fase steeds langs om de verschillende keuzes en mogelijkheden te bekijken en maken dan gratis een prijsofferte op jou maat.